Ringsloten

Axa ringslot Defender zwart

€ 25,55

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN8713249235783
Type ArtikelRingslot
KleurZwart
Gewicht740 gram
Soort sluitingSleutel
ART-KeurmerkART-2
MateriaalMetaal
Beveiligingsniveau12
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Axa ringslot Defender zwart

  • Beschikbare kleuren: Zwart
  • Breedte opening: 51 mm
  • Aantal sleutels: 2
  • Beschermd tegen boren: Ja
  • Productgewicht: 740 gram
  • Sleutelservice: ja
  • Goedkeuring slot: ART 2 (NL)
  • Goedkeuring slot: Sold Secure Silver (UK)
  • Beveiligingsniveau: 12
  • Bevestigingsmateriaal inclusief: Nee

De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de handige klapsleutel bieden u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Defender is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken. Dit ringslot heeft de kleur zwart.

Veiligheid

Beveiligingsniveau 12. Voldoet aan de Nederlandse ART 2 sterren norm. Goedgekeurd voor fietsverzekering in NL/FIN/DK/SE/UK. Maximale beveiliging door extra plug-in mogelijkheid. Kinderbeveiliging

Comfort

Ergonomische bedieningsknop. Handige inklapbare sleutel Online sleutelservice Leverbaar in de kleur zwart.

Techniek

Gehard stalen beugel en slothuis. Anti-boorplaat in de cilinder.

Montage middels flexible bevestiging, ook voor afwijkende framebuizen.

 • Ringsloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

================================================================================

 • Fabrikant info

AXA Bike Security

AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

AXA Company

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. De basis voor één van de twee huidige succesvolle kernactiviteiten wordt al in de jaren twintig gelegd, als de voorloper van de huidige onderneming start met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk. Zo’n twintig jaar daarna wordt een ringslot voor fietsen in het assortiment opgenomen. Dit markeert de start van een assortiment fiets beveiliging, de tweede kernactiviteit zoals die nu bestaat. Vandaag de dag bestaat het assortiment voor Home Security uit scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement. Voor Bike Security bestaat het assortiment uit fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming. AXA Stenman is trotse bezitter van zeer moderne productie locaties in Nederland, Frankrijk en Polen. Met saleskantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Polen en agenten in Taiwan, Japan en China kunnen wij een hoge service leveren. AXA is onderdeel van de Allegion groep. Over Allegion™ Allegion (NYSE: ALLE) ) Allegion (NYSE: ALLE) is een internationale pionier in veiligheid en beveiliging. We houden mensen en hun eigendommen overal ter wereld veilig aan de hand van eenvoudige systemen en geavanceerde technologie. Allegion is een onderneming van $ 2 miljard en verkoopt producten in bijna 130 landen. Ga naar www.allegion.com.