Filters:

Prijs
9 149
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Positie
meer... minder
Bevestiging krat/mand
meer... minder
Volume (Liter)
meer... minder
Materiaal krat/mand
meer... minder
Filter
 

Fietsmanden

Fietsmanden zijn erg praktisch, duurzaam en ze fleuren jouw fiets ook nog een op! Ze gegeven jouw fiets een authentieke uitstraling en zijn daarnaast ook nog eens stevig, gaan lang mee dus ideaal om jouw boodschappen of bagage op een veilige manier in te vervoeren. De keuze in fietsmanden is enorm. Van kleine metalen mandjes die je aan je stuur hangt, tot grote rotan bakkers fietsmanden mét of zonder deksel. Ook voor het vervoeren van jouw hondje zijn er diverse hondenmanden verkrijgbaar. Hiermee gaan jullie samen de mooiste avonturen tegemoet. Er zijn verschillende opties om een fietsmand aan je fiets te bevestigen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw fiets, lees dan verder!

Welke fietsmand past bij mij(n) (fiets)?

De grootte van een fietsmand is een handig uitgangspunt waarop je jouw keuze kunt baseren.
Beschikt jouw fiets over een voordrager? Dan kun je hier met gemak een grote fietsmand op plaatsen.

Ben je opzoek naar een fietsmand voor een kinderfiets – Jawel, ook bij kinderen en tieners zijn de rieten fietsmanden immens populair – kies dan voor een kleiner model mand, of een kinderfietsmand die niet te ver uitsteekt. Dit fiets een stuk prettiger en is tegelijk ook een stuk veiliger in het verkeer.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je opzoek bent naar een fietsmand om jouw trouwe viervoeter mee te vervoeren, van kunststof hondenmand voor op je fiets, tot authentieke rieten dierenmand met draadkoepel, het kan allemaal!

Heeft jouw fiets géén voordrager, dan kun je kiezen voor een fietsmand om aan je stuur te bevestigen, of een mand voor op je bagagedragerdrager.
Je dient er dan wel op te letten dat het bevestigingssysteem wat op de mand zit, geschikt is voor jouw bagagedrager. Is dit niet het geval dan dien je hier een aparte adapterplaat voor aan te schaffen.

Bevestigingssystemen voor je fietsmand

Een niet geheel onbelangrijk detail, hoe ga je je fietsmand bevestigen?
Gaat jouw voorkeur uit naar een permanente bevestiging, of wil jij een fietsmand die afneembaar is?

De grote populairste rieten fietsmanden van New Looxs en Basil bevestig je op de voordrager middels tiewraps. Voordeel hiervan is dat je geen aparte adapter hoeft aan te schaffen, en dat de mand op iedere voordrager past. Een nadeel kan zijn dat je de mand er dus niet even snel vanaf kunt halen.

Een ander populair bevestigingssysteem is de KLICKfix adapter, deze zie je veel terug bij fietsmanden en fietstassen die aan het stuur worden bevestigd. Ook wanneer je een e-bike bezit waarvan het display zich midden op het stuur bevindt,  zijn er extra brede klickfixhouders verkrijgbaar waardoor je evengoed een mand aan je stuur kunt bevestigen.

Twijfel je of de door jou gekozen fietsmand op je fiets op jouw drager of aan het stuur past?
Wil je weten welke en of je een adapter je nodig hebt? Stuur ons een berichtje dan kijken kijken graag met je mee!

Lees meer