Fietsstoeltjes

Het zonnetje schijnt, de fiets uit de schuur, fietsstoeltje voor- of achterop en gaan! Op weg om de eendjes te voeren, boodschappen te doen of gewoon lekker een rondje maken. Er is immers niets leuker dan fietsen met je kindje! Veiligheid staat daarbij voorop. De fietsstoeltjes van Cycledeal voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden bevestigd met de sterkste materialen. De degelijke kinderzitjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende merken. Met de fietsstoelaccessoires als windschermen, slaaprollen, zitkussen, maak jij het fietsstoeltje helemaal naar wens.

Een fietstoeltje niet meer nodig want de kinderen kunnen zelf fietsen? Dan nog is het handig om ze soms achterop te vervoeren, voor de lange afstanden of als je snel iets moet. Voor de wat oudere jeugd hebben we voetensteunen en rugsteunen beschikbaar.

Lukt het bevestigen van een fietsstoeltje niet helemaal zelf? Of twijfel je of het stoeltje wel goed vast zit of past op jouw fiets? Vraag dan altijd een fietsspecialist om je even te helpen, of neem contact op met ons! Voorkomen is immers beter dan genezen….