Filters:

Prijs
4 180
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Ventielsoort
meer... minder
Maximale bar
meer... minder
Type drukmeter
meer... minder
Filter
 

Vloerpompen

De vloerpomp, wie kent hem niet. De stabiele voet van deze pomp zorgt ervoor hij stevig op de grond staat terwijl jij met voldoende kracht je banden kunt oppompen. Vloerpompen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, beschikbaar voor elk budget. Bijna al onze vloerpompen zijn uitgerust net een analoge of digitale drukmeter zodat je jouw fietsband precies tot de juiste aantal bar kunt oppompen. Bekijk ons uitgebreide assortiment vloerpompen van o.a Topeak, SKSCrankbrothers en BBB hier beneden.

Kenmerken van een vloerpomp

Iedereen heeft ooit wel eens zijn banden opgepompt met een authentieke vloerpomp. Deze pompen kenmerken zich doordat ze rechtop staan en zijn voorzien van een stabiele voet. Ze zijn ontworpen om met beide handen voldoende kracht te kunnen zetten zodat jij je banden goed kunt oppompen.

Tegenwoordig zijn bijna alle vloerpompen voorzien van een drukmeter, hierop kun je aflezen hoeveel bar lucht er in de band zit én kunt je de band nauwkeurig oppompen tot de gewenste aantal bar.

Je kunt een vloerpomp gebruiken om de banden van je stadsfiets, elektrische fiets, racefiets of mountainbike op te pompen.
Check voor de aanschaf van een vloerpomp wel even of de pomp geschikt is voor het juiste soort ventiel.

Meer informatie over verschillende ventielsoorten lees je hier.

Lees meer