Filters:

Prijs
489 680
Fabrikanten
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Filter
 

Kinderkarren

Met onze kinderkarren neem je jouw kindje op een veilige leuke én comfortabele manier mee op ontdekking. Je koppelt de kinderkar eenvoudig aan de as van je wiel en je bent klaar om te gaan. Onze kinderkarren voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een goede vering en stevige banden met extra veel grip waardoor een fietsritje op onverhard terrein ook comfortabel blijft. Onze kinderkarren zijn waterbestendig, opvouwbaar en enkele modellen zijn zelfs om te bouwen als wandelset. Wacht niet langer, en ga samen op fietsavontuur! 

Voordelen van een kinderkar

Al onze kinderkarren zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen die gesteld zijn door de Europese veiligheids commissie.

Deze karren hebben aan zowel de voor- als zijkant een ingang en de flap aan de voorzijde is in zijn geheel open te risten, zodat uw kind gemakkelijk en vooral veilig naar buiten kan kijken.
De cabine is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat regen en UV straling geweerd worden.

Kinderaanhangers zijn ruim en bieden naast de comfortabele zitplaats voldoende ruimte voor speelgoed en bagage. Bovendien zijn aanhangers een veiliger alternatief voor kinderzitjes, waar kinderen vaak ruimtelijk beperkt zijn. De kinderkarren zijn verkrijgbaar als een- of tweezitters en zijn snel te monteren of te demonteren dankzij de eenvoudige koppeling die je snel en veilig aan het frame of de as van je wiel bevestigd.

Enkele modellen zijn zelf in een handomdraai ombouwen tot een buggy middels een meegeleverde buggywiel.

Het draaggewicht van een kinderkar is afhankelijk van het model kinderkar maar varieert tussen de 35 kg en 45 kg 

Hoe bevestig je de fietskar?

Je bevestigd de kinderkar gemakkelijk aan je fiets door middel van een as-koppeling. Het platte deel van de koppeling bevestig je aan de as van je wiel, nu kun je de stang aan het uitstekende gedeelte van de koppeling bevestigen.
Met een extra zekering zorg je ervoor dat de kar goed vast zit.

Op zoek naar een tweede koppeling voor gebruik op een andere fiets? Kijk bij onze bagagekaraccessoires voor de benodigde onderdelen. 

Lees meer