Filters:

Prijs
75 434
Fabrikanten
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Filter
 

Hondenkarren

Blijf jij graag trouw aan jouw geliefde viervoeter, maar kan hij geen lange afstanden naast de fiets meelopen? Met een hondenkar die je aan je fietst kun koppelen, kan jouw hond meegenieten van al jouw fietsreisjes. Samen kunnen jullie op avontuur! Honden vinden het vaak nog heerlijk ook, om hun haren en tong in de wind te laten wapperen. Met behulp van een hondenkar kan dit op een veilige en leuke manier.

De meest populaire hondenkarren van Doggyride vind je in ons assortiment. 

Welke hondenkar en waar op te letten?

De hondenkarren van Doggyride zijn kwalitatief hoogwaardige fietskarren. Deze karren hebben aan zowel de voor- als achterzijde een ingang en de flap aan de voorzijde is op verschillende hoogtes open te risten, zodat de hond gemakkelijk en vooral veilig naar buiten kan kijken.
De cabine is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat regen en UV straling geweerd worden.

De Original kan een gewicht van maximaal 45 kilo dragen,
De Novel kan een gewicht van maximaal 55 kilo dragen.

Beide hondenkarren zijn even groot en opvouwbaar waardoor je ze gemakkelijk in de auto meeneemt.
De novel is iets luxueuzer uitgerust dan de original en is door zijn aluminium frame ongeveer 3.5 kilo lichter dan de original.

Beide karren zijn geschikt voor honden met een schofthoogte van maximaal 65 cm.

De Doggyride mini Buggy is niet geschikt om aan je fiets te koppelen maar dient als wandelset voor kleinere hondjes tot 25 kilo.

Wilt u uw Doggyride Original of Novel ombouwen tot buggy? Dan kan met deze wandelset.

Hoe bevestig je de fietskar?

Je bevestigd de doggyride gemakkelijk aan je fiets door middel van een as-koppeling. Het platte deel van de koppeling bevestig je aan de as van je wiel, nu kun je de stang aan het uitstekende gedeelte van de koppeling bevestigen.
Met een exta zekering zorg je ervoor dat de kar goed vast zit.

Op zoek naar een tweede koppeling voor gebruik op een andere fiets? Kijk bij onze bagagekaraccessoires voor de benodigde onderdelen. 

Lees meer